Sluit u aan bij Business Club Noordkop

Twee Business Club vliegdagen per seizoen

U ontmoet nieuwe relaties en mogelijk ook oude bekenden in een ontspannen, sportieve sfeer. Een uitstekende gelegenheid voor netwerken. U kunt aan deze dagen deelnemen met maximaal drie personen. De bijeenkomsten beginnen om elf uur, waarna om ongeveer één uur een lunchbuffet wordt geserveerd. Om vijf uur wordt er een aperitief geschonken. Wie wil kan meevliegen in een tweezitter.

Sponsordagen

U biedt iets origineels aan. Versterk de banden met klanten en prospects. Organiseer een origineel bedrijfsuitje. Natuurlijk kan er ook worden gevlogen. ZCH kan (in overleg met u) voor uitstekende catering zorgen. Verzamelen aan de bar tegen het einde van de dag, meestal rond vijf uur. Daarna een barbecue. U zegt het maar. Er is volop gelegenheid om uw bedrijf met zijn producten of diensten te presenteren. In de twee werkplaatsen kunt u een kleine tentoonstelling inrichten. Uw gasten krijgen een certificaat dat speciaal door ZCH voor u wordt ontworpen en gedrukt. Er worden ook foto’s gemaakt.

Uw logo of bedrijfsnaam op:

  • de website van ZCH, inclusief link naar uw website
  • een grote lichtbak op het ZCH-clubgebouw
  • de startkar
  • beide zijden van een zweefvliegtuig (optioneel tegen geringe vergoeding)
  • ZCH Business Club Facebook en LinkedIn

En verder

Zodra u lid bent geworden van Business Club Noordkop biedt ZCH u een welkomstvlucht aan. Ook maakt u een gratis lesvlucht met een instructeur. Per jaar ontvangt u twee VIP-bonnen, waarmee op ZCHvliegdagen een vlucht kan worden gemaakt. Een origineel relatiegeschenk!

Aanmelden

Neem contact op met Peter Tutuarima,
(06) 21 58 80 87, of stuur een e-mail

 

DIGIT Elektrtotechniek organiseerde in 2013, 2014 en 2015 een vliegdag voor relaties:

DIGIT 28jun13