Kom mee zweefvliegen!

Welkom boven de Noordkop! Zweef boven de Wieringermeer, met alleen het geruis van de wind. Geniet van het uitzicht, in alle richtingen. Bij goed zicht zie je in het westen de Noordzee, in het noorden Texel en in het oosten Friesland.

Vliegen zonder motor

Vliegen kunnen we alleen bij goed weer. Ideaal is zonnig weer met kleine witte wolkjes op meer dan duizend meter hoogte. Dan stijgt de lucht en komen we hoger.

Zonder thermiek duurt een vlucht zes tot acht minuten, maar je hebt het gevoel dat je wel een kwartier in de lucht blijft. Met thermiek vliegen we zo lang als het aantal gasten toelaat.

Alle ruimte van de wereld

Zweefvliegen is prachtig! Door een sterke lier wordt het vliegtuig naar een hoogte van tenminste vierhonderd meter getrokken. Als de zon schijnt en de aarde verwarmd wordt, stijgt de lucht en komt het vliegtuig nog veel hoger.

Als het tijd is komt de grond weer dichterbij, en het vliegtuig maakt een zachte landing. Een auto neemt het op sleeptouw en samen lopen jij en de vlieger naar de startplaats. Misschien wil je daarna zelfs wel op vliegles!

Wat houdt je nog tegen?

Kom nu meedoen, en doe die eerste ervaring op die je nooit zult vergeten. Wij vliegen met goed weer op woensdag, zaterdag en zondag, in het vliegseizoen (van begin april tot eind oktober).

Lees voordat je boekt het Infoblad.

EEN VLUCHT RESERVEREN? Klik hier.

Voor een keer meevliegen vragen we een bescheiden eenmalige donatie, die je op de startplaats kunt pinnen. Ook is het mogelijk, een cadeaubon te bestellen waarmee een vlucht kan worden gemaakt. Bekijk voor de unieke zakelijke mogelijkheden de pagina Businessclub.

Voor jezelf of cadeau?

Waar wacht je nog op? Voor een kleine donatie kun je de Noordkop vanuit de lucht bekijken, een onvergetelijke gebeurtenis. Ook een geweldige cadeautip natuurlijk! Klik op de knop hieronder.

Nu Bestellen

Een vlucht boeken

Je vliegt met een ervaren piloot, die je onderweg vertelt wat hij allemaal doet. Een vlucht duurt ten minste acht minuten. Als er thermiek is kan dat wel een kwartier worden. Op de startplaats kun je alleen met een pinpas betalen. Onze capaciteit is beperkt. Daarom vragen we je, vooraf te reserveren via onderstaande knop.

Lees voordat je boekt het Infoblad.

Nu Plannen